Kolvenbach BV, specialist in Jaguar en Daimler.
Ons bedrijf is gevestigd te Boven-Leeuwen, in het land van Maas en Waal, en is een van de oudste specialisten in Nederland op het gebied van klassieke Jaguars en Daimlers. De kennis en expertise die de afgelopen 30 jaar is vergaard, stelt ons dan ook in staat om een breed scala van diensten aan te bieden. Variërend van onderhoud tot volledige restauratie en zelfs race en rally preparatie voor Jaguars en Daimlers van alle typen en leeftijden.

Ook kunnen wij u van dienst zijn op het gebied van onderdelen en plaatwerk. Wij beschikken over een scala aan leveranciers die ons zowel nieuwe als gebruikte onderdelen kunnen leveren. Zoekt u een nieuwe deur voor uw MKII? Een Supercharger voor uw XJR? Of wellicht een vervangende motor voor uw SS1? U kunt bij ons terecht!

Op deze site leest u alles omtrent onderhoud, reparatie, restauratie, race- en rally voorbereiding, onderdelen en accessoires voor uw Jaguar of Daimler, alsmede technische tips en het laatste nieuws rondom deze prachtige merken. Mocht u echter meer informatie willen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen via de onderstaande link.

Meer info kunt u hier aanvragen.                                                                                                                                                          _________________________________________________________________________________________________________________________________


Openingstijden:

Autobedrijf Kolvenbach BV :
maandag - vrijdag van 08.00u - 17.00u                      
zaterdag van 9.00u - 12.00u   alleen op afspraak  
+31 (0)487-597979              

                              
                                                  


__________________________________________________________________________________________________________________________________

Meer info kunt u hier aanvragen.