Het nieuws van Kolvenbach en JaguarVacature

Wij zoeken: 
Monteur / diagnose technicus
 
Deze functie vereist  van jou:
Een diploma monteur
Het hebben van een diploma APK keurmeester is een pré
Ervaring met diagnose apparatuur
Affiniteit met klassieke auto’s
Dat je in teamverband kan werken
In het bezit van rijbewijs B,  eventueel  gecombineerd met aanhangerrijbewijs
Een klantvriendelijke en servicegerichte instelling
Zelfstandig kunnen werken 
 
Geïnteresseerd?  Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV  naar:
Autobedrijf Kolvenbach, ter attentie van de heer B. Kolvenbach, Waterstraat 12,
6657 CP Boven-Leeuwen of mail naar vacature@jaguar-kolvenbach.com.
 

Om contact met Autobedrijf Kolvenbach BV op te nemen  +31 (0)487 597979


_
                                    
 Persbericht 21-4-2016  Boven Leeuwen 
 
Betreft: De benzine kruipt waar het niet gaan kan
 
 
 
Beste mensen,
 
 
Begin 2014 heeft u via een schrijven of media vernomen dat ik mijn aandacht meer zou gaan richten op de verdere uitbouw van Kolvenbach Jaguar Parts B.V..
 
De afgelopen tijd hebben wij niet stil gezeten, er is veel tijd geïnvesteerd in het stroomlijnen van werkzaamheden binnen Kolvenbach Jaguar Parts B.V. en het zorgen voor continuïteit van de activiteiten. Dit heeft er toe geleid dat de verkoop van onderdelen per 29 april aanstaande wordt overdragen aan Anglo-Parts, specialist in kwaliteitsonderdelen voor klassieke Britse auto’s. Zij zullen onder de bij u zo vertrouwde naam “Kolvenbach Jaguar Parts” naar buiten blijven treden. Ik blijf de komende tijd in parttime verband aan de organisatie verbonden om de medewerkers van Anglo-Parts met raad en daad te ondersteunen.
 
De passie voor Jaguars, Daimlers en andere Engelse oldtimers zit nog steeds in mijn genen. Recente wijziging in omstandigheden hebben mij uitgedaagd om de leiding over het autobedrijf weer naar mij toe te trekken. Daarom sta ik als vanouds samen met mijn team voor u klaar om de door u geliefde oldtimer(s) de aandacht te geven die ze verdienen en zoals u altijd van ons gewend bent geweest. Neemt natuurlijk niet weg dat u ook voor onderhoud aan uw moderne auto en youngtimers welkom bent bij onze garage.
 
Naast onderhoud kunnen wij ook voor u totale restauratie van uw geliefde auto verzorgen maar ook revisies van motoren, versnellingsbakken en cardans bent u bij ons aan het juiste adres! Voor onze recente projecten verwijzen wij u graag naar onze Facebookpagina, een bezoekje waard!
 
U bent uiteraard van harte welkom bij ons in de garage om onder een genot van een kopje koffie onze gezamenlijke liefde voor oude auto’s te delen! Heeft u geen mogelijkheid om naar ons toe te komen dan kunt u natuurlijk altijd telefonisch contact met ons opnemen via de bij u bekende telefoonnummers.
 
 
Hopelijk tot snel.
 
 
Met vriendelijke groeten,
 
 
Ben Kolvenbach


_______________________________________________________________________________________________________________________________
Anglo Parts neemt Kolvenbach Jaguar Parts over.
Anglo Parts BV uit Veenendaal heeft per 29 april 2016 de activiteiten van Kolvenbach Jaguar Parts overgenomen. Kolvenbach Jaguar Parts heeft 40 jaar ervaring in het leveren van onderdelen voor Jaguar en Daimler en beschikt over een unieke voorraad van 2.000m2 met zo’n 20.000 verschillende autoonderdelen voor automobielen vanaf de jaren 30 tot en met de jaren 90.
Ben Kolvenbach blijft nog minimaal 3 jaar verbonden aan het bedrijf waarbij de unieke kennis en ervaring van Ben Kolvenbach overgedragen kan worden op de andere medewerkers.
Al 35 jaar is Anglo Parts gespecialiseerd in kwaliteitsonderdelen voor Engelse klassieke auto’s en toebehoren voor oldtimers. Anglo Parts beschikt over zo’n 80.000 referenties waarvan 40.000 direct leverbaar uit voorraad voor de merken MG, Triumph, Austin Healey, Mini, Jaguar, Landrover & Morris Minor. Anglo Parts is actief in 12 Europese landen met eigen vestigingen en distributeurs.
Anglo Parts BV is sinds 1990 in Nederland vanuit Veenendaal actief en is een dochteronderneming van Anglo Parts NV met hoofdkantoor in Mechelen, België.
Anglo Parts BV zal vanaf 2 mei vanuit de vestiging van Kolvenbach Jaguar Parts in Boven-Leeuwen opereren. De vestiging in Veenendaal wordt gesloten. Het personeel verhuist mee naar Boven-Leeuwen.
Het garagebedrijf van Kolvenbach blijft zelfstandig en maakt geen onderdeel uit van de transactie.
Quote Marc van de Vijver: "Door de overname van de activiteiten van Kolvenbach Jaguar parts en het behouden van Ben Kolvenbach’s kennis en ervaring zijn wij in staat om de eigenaren en restaurateurs van Jaguars en Daimlers zowel in Nederland als internationaal nog beter te bedienen.”

Ons nieuw adres vanaf 2 mei 2016:
Anglo-Parts BV
Tesstraat 21 • 6657 CM Boven-Leeuwen
Tel. +31 318 551334
sales.nederland@angloparts.com
______________________________________________________________________________________________________________________________    

Autobedrijf Kolvenbach BV

Indien gewenst bij een reparatie:
op verzoek brengen wij u in overleg naar een gewenste locatie binnen een straal van 25 km.
vervangend vervoer ter beschikking voor gereduceerd tarief, à  € 25,- per dag / 100 km vrij

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Foto's van de Kolvenbach Tour 21 mei 2011

Hier vindt u de foto's!PERSBERICHT
Sassenheim, 18 januari 2011
Winnaars verkiezing FOCWA Autorestauratiebedrijf 2011 Autobedrijf Kolvenbach in de prijzen! Lees hier meer >>