Het onderhoud van een Jaguar en Daimler

Na een restauratie of rallypreparatie komt het uiteindelijke doel in zicht: het rijdend genieten van een Jaguar. Daar is het vanzelfsprekend allemaal om te doen. Deze Engelse schoonheid is onder leiding van zijn chauffeur het meest in zijn nopjes, want, doordat de meeste Jaguars in technisch opzicht hun tijd ver vooruit waren, is het rijden in een Jaguar of Daimler zeer aangenaam. Er kunnen gerust vele kilometers mee worden gemaakt. Het is niet voor niets dat diverse leasemaatschappijen de klassieke Jaguars en Daimlers weer van stal halen en te lease aanbieden. En dat is niet alleen om de fiscale voordelen. Het spreekt vanzelf dat goed en regelmatig onderhoud een absolute voorwaarde is om lang van uw Jaguar of Daimler te kunnen blijven genieten.

Alle equipement voor Jaguar en Daimler

Ons bedrijf is niet alleen volledig uitgerust om een restauratie of rallypreparatie te doen maar beschikt eveneens over alle equipement om het onderhoud vakkundig uit te voeren. Waarschijnlijk belangrijker dan equipement is de specifieke kennis van deze bijzondere automobielen. Slechts enkelingen beschikken over alle afstelgegevens, onderdelenspecificaties, fabrieksnormen en werkmethodes om een Jaguar en Daimler optimaal arbeid te laten verrichten. De verplichte APK laat u natuurlijk ook niet aan een ander over dan aan het APK-erkende Autobedrijf Kolvenbach B.V.

Mocht u echter meer informatie willen, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen of contact op te nemen via het contactformulier.